Bioconstrucció

Descobreix la bioconstrucció de la que està fet Càmping Alfacs

Gràcies als magnífics materials que ens proporciona Fet de Terra, podem dir que el material d’obra que utilitzem per a crear les nostres estructures són de bioconstrucció sostenible, ecològica i respectuosa amb el medi ambient. Mitjançant materials 100% reciclables i de baix cost econòmic i energètic, permeten la creació de zones saludables i eficients per a tots els nostres clients amb un atractiu diferenciador.

En els nous Bungalows han entrat en funcionament l’any 2022 — hem aconseguit la quadratura del cercle, l’empresa comercialitzadora de la fusta és de La Ràpita i l’origen és de boscos ecològics!

Aquests valors afegits d’ecosostenibilitat i bioconstrucció ens agrada, també, inculcar-los als més petits. Els donem l’oportunitat de què, amb les seves pròpies mans, pugui tocar aquests materials i crear de forma natural i, sobretot, respectuosa amb el medi ambient. Gràcies a aquesta activitat hem pogut crear un petit edifici i així deixar marca del seu pas pel càmping. Ha sigut una de les activitats experiencial que més ha agradat aquesta temporada, i de segur que la continuarem donant.

Consulta el nostre Instagram per poder veure com implementem, tot plegat, aquestes activitats amb els petits i com són d’especials els nostres espectaculars Allotjaments. Recorda que també pots efectuar la teva reserva i fer que recordéssiu aquestes vacances durant molt de temps. Us esperem!

 

Alfacs Team