Bioconstrucció

Materials per a la Bioconstrucció

Descobreix la bioconstrucció de la que està fet Càmping Alfacs

Gràcies als magnífics materials que ens proporciona Fet de Terra, podem dir que el material d’obra que utilitzem per a crear les nostres estructures són de bioconstrucció sostenible, ecològica i respectuosa amb el medi ambient. Mitjançant materials 100% reciclables i de baix cost econòmic i energètic, permeten la creació de zones saludables i eficients per a tots els nostres clients amb un atractiu diferenciador.

La nova Piscina, creada al 2022, està constituïda amb els mateixos materials. L’estètica que mai s’havia vist, fa d’ella una de les nostres principals atraccions. Juntament amb el Beach Club que hem creat, amb materials naturals i de proximitat, podreu gaudir, també, del mar que tenim a tocar del càmping. La Badia dels Alfacs confereix a les nostres instal·lacions la seva característica brisa i olor.

En els nous Bungalows implementats el 2022, tenim a Originals de la Fusta, amb els quals hem creat uns Bungalows, construïts amb fusta certificada ecosostenible. La fusta, material natural per antonomàsia, dona als nostres nous allotjaments un caliu i una benvinguda, que de segur no havíeu notat mai.

Materials per a la Bioconstrucció

Aquests valors afegits d’ecosostenibilitat i bioconstrucció ens agrada, també, inculcar-los als més petits. Els donem l’oportunitat de què, amb les seves pròpies mans, pugui tocar aquests materials i crear de forma natural i, sobretot, respectuosa amb el medi ambient. Gràcies a aquesta activitat hem pogut crear un petit edifici i així deixar marca del seu pas pel càmping. Ha sigut una de les activitats experiencial que més ha agradat aquesta temporada, i de segur que la continuarem donant.

Consulta el nostre Instagram per poder veure com implementem, tot plegat, aquestes activitats amb els petits i com són d’especials els nostres espectaculars Allotjaments. Recorda que també pots efectuar la teva reserva i fer que recordéssiu aquestes vacances durant molt de temps. Us esperem!

 

Alfacs Team