BUNGALOWS

Estreneu els NOUS Bungalows, amb més espai interior i exterior i equipats pensant en la vostra comoditat. També tindreu grans vistes a la badia dels Alfacs i al Delta de l’Ebre des del vostre bungalow. Així, us deixareu emportar pels vostres sentits i, de ben segur, viureu una experiència irrepetible.

Amb el propòsit de ser autosuficients, tots els nostres nous bungalows utilitzen l’energia solar per abastir d’aigua calenta i d’electricitat el vostre allotjament. A més, els materials que s’han utilitzat per a la seva construcció són sostenibles i d’acord amb les seves certificacions. Com a resultat, obtenim un allotjament amb una molt baixa empremta de carboni.

A Alfacs Vacances us oferim un allotjament ideal per passar unes vacances en família o també en parella. En primer lloc, podeu visitar el Parc Natural de Delta de l’Ebre, destinació de referència de: Birdwatching, Kitesurf, Ciclisme i Paddle Surf, en resum. A més, podeu gaudir del nostre fantàstic Restaurant Serramar i de tota la gran gastronomia que el Delta de l’Ebre ens brinda durant tot l’any, atorgant un entorn únic i especial.

DURANT LA VOSTRA ESTADA TROBAREU

Accès al Beach Club amb hamaques, restaurant i piscines (la infantil amb jocs d’aigua)

Lloguer de Bicicletes

Lloguer de Barbacoa

Binoculars per birdwatching

Accés a les piscines i pistes de pàdel, tennis i futbol al Centre Esportiu Serramar (a 200m). Reserva prèvia a recepció. Raquetes incloses

Pack de benvinguda i gel-sabó cítric

Baby kit: trona, banyera i bressol. Sol·licitar al moment de fer la reserva

ENTRADA 15:00 – SORTIDA 11:00 possibilitat de late check-out subjecte a disponibilitat

 

Reserva ara