Localització


Ver mapa más grande

 

ITINERARI VIA MICHELIN: www.campingsonline.com/alfaques/localizacion.asp
Des de França / Barcelona: Sortida nº 41 (Amposta – Sant Carles de la Ràpita). Al sortir de l’autopista, continueu per la carretera nacional N-340 (direcció sud) fins el primer accés a Sant Carles de la Ràpita. Creueu Sant Carles (direcció sud) i al surtir de la població continueu per l’antiga carretera nacional per la costa (N-340a), que està marcada en groc al mapa. Trobareu el Camping Alfaques a 2Km al sud de Sant Carles.

Des de Madrid / València: Autopista A-7 fins la sortida nº 43 (Benicarló-Peñíscola). Al sortir de l’autopista, agafeu la carretera nacional N-340 (direcció nord) fins l’accès a l’antiga carretera nacional per la costa N-340a (aquesta carretera està marcada en groc al mapa). Aquest accès està a l’altura d’un port comercial a aproximadament 30Km al nord de la sortida 43 (2 Km després que sobrepasseu la senyalització d’entrada a Cases d’Alcanar).
Continueu per la N-340a i trobareu el Camping a 3 Km després de la bifurcació entre la N-340 i la N-340a.

Des de Saragossa / Tortosa: Carretera C-12 de Tortosa fins Amposta. Conecteu amb la carretera nacional N-340 (direcció sud) i continueu per la N-340 fins el primer accès a Sant Carles de la Ràpita. Creueu Sant Carles direcció sud i al sortir de la població continueu per l’antiga carretera nacional per la costa (N-340a), marcada en groc al mapa. Trobareu el Camping a 2 Km al sud de Sant Carles de la Ràpita.